onsdag, oktober 04, 2006

Yvs med mig!

Idag är jag omåttligt stolt och helt förfärligt lycklig över mig själv då jag änteligen har utövat självständighet och amerikanskt leverne på rikt. Jag har låtit vinden fläkta mitt hår, jag har upplevt fart och verkligen smakat på den amerikanska livsstilen... Jag har med andra ord kört bil, både med sällskap och alldeles själv. Helt otippat tog jag mig hela tiden fram precis dit det var tänkt, något som jag är både förvånad och smått extatisk över. Dessutom är både firmabilen och Chotten fortfarande precis lika hela som de var innan äventyrandet påbörjades.

Så, resan idag har tagit mig till jobbet med Linda i bilen som snäll trafikregelsförmedlare och guide, efter halvbra utfört arbete skjutsade jag sedan hem Therese via mitt temporära hem. På väg hem från Avalon, där de andra svenskarna bor, gkorde jag en liten avstickare och stannade på Stop'n Shop som är en ganska stor mataffär med väldigt lite fett i, för att handla frukost. Efter allt detta hittade jag dessutom hela lilla vägen hem också. Väl här har jag åkt gasugn för första gången på nästan tio år och det gick riktigt fint. Väldigt få dog kvävningsdöden och minst en blev mätt på ugnsbakade rotsaker med fetaost på.

I och med det här omåttliga äventyrandet vill jag bara meddela att ni är välkomna att yvas lite med mig, för jag sitter och fullkomligt skiner av förnöjsamhet här på min sida.

 

#Made by Lena