måndag, februari 09, 2009

Operation mysrum

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den här fullkomligt frantiska inredningsfasen jag är inne i för tillfället. Jag har roligt, håller igång den amerikanska ekonomin och bär tunga saker. Och så blir jag lite irriterad också, förstås.

Jag vet inte vem jag ska vara irriterad på den här gången, jag mesar lite fram och tillbaka, ömsom är det IKEA och en snar sekund senare är det Nationalencykopedin. Ni förstås, varje gång jag tvingas städa ur och i mina Billybokhyllor blir jag plågsamt påmind om hur totalt inkompatibla Billy och NE är. På en standard 80 centimeters Billy får det bara plats 18 band.

Men, jag har 20.

Det ser så taskigt ut när man måste ha 18 band på en hylla och de två sista, de får stå någon annanstans. Jag har testat att ha de 20 banden jämt fördelade över två hyllor och det ser inte okej ut det heller även om det är så det oftast blir. Ibland har man tur och kan ha två Billysar bredvid varandra och smygbygga ut en hylla bara så där men i nuvarande konfiguration kan inte jag det. Nåväl, det här var mitt I-landsproblem, har ni andra något att rapportera?

 

#Made by Lena