söndag, november 11, 2007

Stilla söndag

Här sitter man alltså med ett par timmar över på en helt vanlig, småkylig söndag och frågar sig vad man kan hitta på nu.

Städa? Nä...

Diska? Nej, disken finns kvar nästa helg med.

Klippa naglarna? Nä, de trillar av snart ändå.

Duscha? Nope, jag är inte tillräckligt äcklad av mig själv än.

Kolla min blogstatistik lite? Ja, vilken underbar idé! Det gör vi!

Jag har som sagt Googles analysverktyg påstängt här på Strykfritt bara så att jag ska kunna veta exakt vilka ni är, vad ni har för intentioner och var ni är på väg. Eller inte, jag får inte reda på så mycket alls egentligen men en del av funktionerna är alldeles för underhållande för att inte skriva om. Det är nämligen så att jag kan kolla hur folk hamnar här, de flesta av er skriver in min URL rakt av eller har mig bokmärkt någongstans men en del kommer hit efter att ha googlat de mest obskyra saker. Till exempel är det så att någon eller några har googlat "Jesper Karlqvist" 227 gånger för att komma till Strykfritt. Kan det vara du, Jesper? Man får för övrigt fram väldigt mycket information om just Jesper när man googlar honom, bara så ni vet.

Efter just Jesper, som är det vanligaste ni tydligen söker på för att komma hit, slår de flesta på normala saker som mitt namn i olika varianter, eller just strykfritt och ibland även på min lillasysters smeknamn. En del har hamnat här efter att ha googlat termen "brösttårta" (vi gjorde en sådan här) och ytterligare någon letade efter en frisör i Svedal och hamnade här istället ("four you frisör svedala"), den kan jag varken förstå eller återskapa.

Andra termer som finns på listan är:

Inte fullt så skandalöst som jag hoppats men ni får väl vara glada så länge jag inte skriver allt för mycket om bondage, djursex eller swingerkulturen i Connecticut.

 

#Made by Lena