söndag, november 12, 2006

Se!

Idag regnar det på Milford. Ett tungt, jämnt, dyblött regn av den mest ihållande sorten. Det är ganska tyst och lugnt på ute på min gata, till och med skällande rufshunden i huset mitt emot har gett upp och låter världen vara i fred från större åthävor. Tack vare detta lugn har jag änteligen fått tummen ur och tagit mig an kontoret och den genrella röran som rått där sedan inflyttningen och ta mig katten om det inte ser riktigt trevligt ut där inne. Jag har två bokhyllor med böcker, spel och nötter och allehanda annat skräp, ett skrivbord med lite lampor och datorer på, en puff att luta sig mot och en spegel att bese sig själv i före utfart eller om man bara vill öva på sina moves lite. Ett funktionellt rum, helt enkelt. Lite oturligt har röran istället intagit köket, för där har jag råkat få in ett par kartonger med saker som inte fick vara med i kontoret, eller för den delen i USA överhuvudtaget, men skräpet rör sig iallafall i rätt riktning. Mot vinden, alltså.

Annars har jag roat mig med att vara lite solitär; hasat runt i mysiga kläder, haft otvättat hår och okynnesborstat tänderna säkert tre gånger. Jag ringde Marina och diskuterade livets finare ting och övervägde att ringa Niklas men han somnade istället. Jag har satt in en kontaktannons på craigslist för att leta nya vänner och skrattat åt vad andra skriver där. Vad sägs om den här trevliga mannen? Eller den här? Jag har övervägt att skaffa hamster eller konvertera till eremitism. Som Obelix så klokt sa "De är inte kloka, de där romarna" kan gott och väl användas även här för visst finns det en väl tilltagen hög av paltskallar även i den här delen av världen.

Resten av dagen ska jag fortsätta att ägna åt precis ingenting, på sin höjd sortera lite strumpor och läsa god bok. Snart kommer måndagen och jag måste återigen tillstå att jag nästan ser fram emot arbetet imorgon, det kan inte vara normalt. Eller?

 

#Made by Lena