måndag, september 03, 2007

Upprop/Utkast

Förvirringen är tydligen total.

Idag har jag mailats med Åsa som efter ett par växlingar påpekade att det rådde lite förvirring i Rappestad för stunden. Det visade sig vara det där med kramen som ställt till det lite: Vem hade jag kramat egentligen? Det är alldeles för många saker att krama här för stunden, tydligen, det är Trånare 1 och 2, det är Bachelorer, det är hemliga admirörer, en sällsynt anonym kommentator och idag har jag till på köpet varit ute och fikat med fransosen.

Han, ja.

Igen.

Hepp!

Det är väl kanske inte så konstigt att det blir lite komplicerat för er på andra sidan att hänga med när jag på den här sidan är så förgjort lösaktig. Just därför tänkte jag ställa upp en liten cast-lista för er så att ni kan orientera er lite enklare i den Charlottska vardagen, sedan är det bara att bokmärka det här inlägget så har ni ert på det torra i säkert en fyra veckor till.

Då börjar vi:

  • Trånaren. Människa, man och muskelbyggare. Kort och helt fantastiskt galen. Allmänt glädjeämne och väldigt snäll, kramar mig även om jag är svettig. författerskan kommer inte gifta mig med honom även om hon var lite betagen ett tag. Luktar kokos.
  • Trånare #2. Människa, man och muskelbyggare. Lite längre och numera utan kryckor och andra rörelsehindrande accessoirer. Har fått författerskan att välta gymmet och åsamkar densamma otrolig tunghäfta. Förhållandet är för tillfället att betrakta som konstigt.
  • Fransosen. En annan utlänning med charmerande brytning and en himla massa förfinade drag. Häller ut vin som inte håller måttet istället för att dricka upp det. Chockerande! Relationer har precis återupptagits dock på en mer kamratlig nivå.
  • Bachelor #1. Utgådd. Författerskan lät honom självdö redan i första avsnittet.
  • Bachelor #2. Även han så.
  • Bachelor #3. Volleybollspelande vattenbuffel med de skitigaste anklarna öster om Mississippi. Längst. Känns väldigt ung, är väldigt beläst och på en och samma gång helt otroligt amerikansk och o-sådan. Aktiv som få. Författerskan vet inte var hon ska göra med honom.
  • The Sectret Admirerer. Av okänd sort men troligen människa med, man kan bara hoppas. Författerskan anser att det finns ett par extra bokstäver i hans namn men egennamn får lov att vara just egna. Med stor sannolikhet huvudrollsinnehavare i morgondagens inlägg.
  • Anonym. Välsignad snällsakssägare. Uppskattad. Stilig.

Sådär. Frågor på det?

Gårdagens inlägg handlade om Bachelor #3 och refererade i stora drag till det här gamla inlägget där vi konstaterade att han nog var blyg. Igår kände Charlottskan ett pockande behov av att få sig just en kram så hon bad helt sonika om en, en förfrågan som turligt nog beviljades. Sedan pratade vi lite om långsamhetens lov och skrattade lite innan jag satte mig i bilen och höll mig vaken hela, långa vägen hem.

Känns det klarare nu?

Ta-dah!

Jag fick en kram till slut, vad ska jag göra med honom nu?

Förslag, någon?

 

#Made by Lena