måndag, december 17, 2007

Enjoyed the silence?

*snubblar in med håret på ända, knappt påklädd (eller är det knappt avklädd?) och en distinkt doft av chokladkarameller, köttbullar och ett gymbesök i hasorna*

Det har varit mycket här på Strykfritt de senaste dagarna, jag har försökt vara stand-in Pappa (Pontus har varit förkyld och har hållit sig från den lilla ljuva Olivian), jag har handlat skyfflar (de var slut på Walmart!) och sedan skottat lite. Det har avnjutits amerikansk snöstorm (hela 3 centimetrar snö!) och jag har trillat ner för en betongtrapp och blivit blå om rumpan och så har jag lidit av tävlingsbaksmälla förstås. Dessutom har jag i två dagar hållit på att filat på vad som borde ha blivit ett riktigt höjdarinlägg, ett om köttbullar och avancerad matematik, men det ville sig inte riktigt. Hur jag en pillade, kelade och smekte så spretade det lilla inlägget på alla håll och kanter och ville. inte. vara. med. Så var det med den saken, vissa roligheter ska helt enkelt bara stanna i verkligheten eller i alla fall som utkast. Om inte annat kan mina efterlevande kanske sälja det dyrt när jag blir känd så där lite lagom långt efter min död.


Annars kan helgen förtälja om en julfest, en pysseldag och en vacker dag på stranden. Idag har jag haft dålig arbetsmoral och aktiverat om mig på match.com i ännu ett ystert raggningsförsök. Rapporter kommer, jag lovar.

 

#Made by Lena