onsdag, september 02, 2009

Going to Miami och lite annat smått och gott

Jag borde packa upp och packa ner men istället drar jag en Marie-Antoinette och äter kakor och dricker Riesling till middag. Det var det som fanns i huset. Det och smör.

Igår kom jag äntligen hem från Pensylvania och Washinton D.C. och jag har imponerat på mig själv på så många sätt under den här resan. Från att ha lyckats med en impromptu TeraRecon-integration på ett par demosystem till att ha lyckats få packning planerad för tre oförutsedda dagar att räcka i sex istället. Det blev lite nya underkläder på vägen men annars var jag hel och ren hela tiden, bara så där. Kan den här tjejen packa eller kan den här tjejen packa? Svaret är givetvis ja, den h'r tjejen kan packa, och med det i åtanke är det bra underligt att jag fortfarande inte har kommit igång med något slags packande inför nästa resa, den som ska ta mig till Miami över en långhelg och sedan tillbaka hem via Savannah, Georgia för lite jobb. Jag håller på med så komplexa reseoperationer nu för tiden.

På tal om att resa, igår körde jag hem från Pensylvania i en hybrid-Toyota. Det var himla häftigt att köra bil i sex timmar och fortfarande ha mer än halva tanken kvar när man kom fram. Man kanske skulle ha en miljöbil...?

På tal om att ha problem med att välja berättade sommarpojken i förra veckan att ex:et återgått till att vara ex igen. Sedan flirtade han med mig. Jösse-Jesus ect, etc... Karlar!

Kan någon komma på en kul bröllopspresent till min käre bror?

 

#Made by Lena