onsdag, oktober 29, 2008

För övrigt...

... är verkligen Google Translate den bästa uppfinningen någonsin, nyss skrattade jag så jag grät.

Tack, Google!
.

Hej, hej!

Vi har pratat om det förut men nu är det dags igen, det här med statistiken. På kvällar, nätter och helger när man säkert egentligen ska läsa läxor eller för den delen sova, kan jag roa mig med att titta på Strykfritt-statistiken och förundras över allt kul man kan upptäcka. Just ikväll varvar jag nyfikenhet med regelrätt nojja och undrar:

  • Vem du är som sedan i slutet på Augusti sitter i Florida och nästan varje dag lägger ungefär två minuter av din tid på att läsa om vad jag gör? Är du en eller flera? I vilket fall som helst: Hej, hej på dig/er!
  • Sedan början på September har jag regelbundna besök av en Oslo-väring, jag hyser misstankar om vem det kan vara men vare sig jag har rätt eller fel är du hjärtligt välkommen, det finns gratis sprit i baren. Var den är? Här hos mig, alltså. Långt bort, säger du. Jo, men livet är väldigt tufft ibland.
  • Jag har blivit med dansk också. Jag tror jag ska kalla honom för Pappa ity jag inte känner så många danskar i övrigt, speciellt inte nytillkomna danskar.
  • Jag verkar ha en eller annan lojal läsare i Arkansas, det är för dens/deras skull jag ibland kollar hur Google översätter saker, man vill ju inte att folk ska ha hur kul som helst på ens bekostnad. Hej, hej!
  • Ställen med vackra namn är jag väldigt förtjust över att ha med på min lilla lista så alla från Vårgårda, Vindeln, Lindome och Dorotea är välkomna tillbaka. Ni andra också, förstås men extra mycket om ni bor där.
  • Sedan undrar jag vad de som sökte på orden "kemilab", "brysselspets" och "arbetsförmedlingen miami" tänkte när de hamnade här.

Många tankar blir det, bäst att gå och lägga sig.

 

#Made by Lena