söndag, maj 11, 2008

Bara på skoj

- You don't have sex for fun, Charlotte.

Så sa Trånaren mig härom dagen när vi pratade om mitt senaste manliga prospekt, det där jag har i Providence. Jag blev lite ställd och tappade nästan en 15 kilo tung hantel i pannan på mig själv, det är underligt när människor man hävdar och tror inte känner en så bra faktiskt slår till huvudet på spiken alldeles för väl.

- So, tell me, what's up with you and this guy?

Jag har inte lättsinnig sex, inte för att jag är pryd utan för att sovrumsaktiviteter för mig hör samman med en stor portion intimitet, något man bara har med personer man släpper in på livet. Jag förstår mig inte heller på konceptet "casual dating", det finns inte på min karta och om jag ändå sysselsätter mig med det är det något som är fel. "Casual dating" kräver disciplin, distans och kommunikation och är det något jag har svårt för är det de där tre, speciellt allihopa tillsammans.

Antingen är det något som är fel eller så är det så att jag inte betraktar det som lättsinnigt trots allt. Men, det känns inte som om det är något mer, det är nog snarare något som är fel och snart, snart måste jag börja vara ärlig mot mig själv och alla inblandade igen.

Att något kan vara bara på skoj är ett himla dåligt skämt, på gränsen till smaklöst, faktiskt.

Mindless driving

Jag och Garmin är bra vänner. Eller, vi är snarare bästa vänner. Eller, ska jag vara riktigt ärlig så är det ett ganska skadligt förhållande vi har, han och jag. Jag är beroende av Garmin. Utan Garmin hade jag inte varit här idag.

Igår for jag till Providence, Rhode Island, för att träffa Bachelor nummer Mycket igen, den senaste namngivningsmetoden har jag redan kastat ut genom fönstret men ni får försöka hänga med ändå. Det är en hyfsat rejäl biltur upp dit och jag var lite försenad när jag kastade mig in i bilen vilket är min enda ursäkt till att det blev som det blev. När jag klickade mig igenom mina sparade resmål för att åter igen hitta bachelorens adress tittade jag inte så noga på vad jag valde för slutdestination, om det slutade på Rhode Island räckte det bra för mig. Tyvärr hade jag glömt bort att familjen Liten/Stor och jag hade varit i Newport, Rhode Island för inte så länge sedan, en stad som inte är Providence, Rhode Island alls, varpå min resa till just Providence, Rhode Island blev lite tillkrånglad. Och onödigt lång.

Lite som att köra från Linköping till Norrköping via Åtvid, kan man säga. Man ska tydligen hålla koll på vägskyltarna även om man har en GPS. Go figure.

Det tog bara en timme extra och Bachelor nummer Mycket var väldigt förstående. Snavcka om tuvr.

 

#Made by Lena