onsdag, april 01, 2009

April, april!

I princip tycker jag man kan skämta om det mesta, bara man är noga med omständigheterna och sällskapet. Alla skämt är inte för alla och all humor funkar inte jämt, bara oftast. Så, döm min förvåning när en annars väldigt säker källa till goda skratt och kvalitetshumor drog till med en dundernit idag, en chockerande sådan.

Se bara här.

Först tittade jag på filmen och sedan rynkade jag pannan. Efter det läste jag texten lite snabbt var på jag la huvudet på sned och började bli lite besviken. Nästan lite arg blev jag, de här grabbarna och tjejerna som brukar vara så roliga och mysiga. Och sedan insåg jag vilken dag det var och så flinade jag.

Samma grupp har ställt till med andra underbara "Best ever"-evenemang (här och här kan man läsa mer) i lite mer mysvänlig anda. Här är en annan favorit och här och här. Det här är nog den bästa fast jag gillar den här med och den här är fin... Ja, ja, ni förstår vad jag menar.

Välartat

När man blir hemkörd av amerikaner sent på natten väntar de alltid med att rulla vidare tills man kommit in i lägenheten hel och hållen. Det är fint.

 

#Made by Lena