måndag, januari 07, 2008

Nattaprat

Kristian är inne i staden, den stora, och tittar på sen musikal. Han tror att jag inte tänker komma och hämta honom när han kommer med tåget inatt och det kan han väl fortsätta tro, den tramspellen. Inte tusan tänker jag låta honom gå hem från stationen genom urmörka Milford om jag kan hindra det.

Vi var på musikal igår också och han fick lite blodad tand. För en ganska billig penning fick vi två biljetter till Legally Blonde - The Musical, en liten återställare för mig som suttit igenom en Alien vs. Predator-film på lördagen. Musikalen var mycket bättre än monsterfilmen, artisterna var duktiga och musiken riktigt bra.

I ett försök att hålla mig vaken har jag ikväll släpat ut en torr och eländig gran, dammsugit upp 70% av de överblivna barren (de andra får vara kvar till nästa år) och läst gamla Strykfrittinlägg. Vet ni? Ni, mina läsare, är några av de roligaste som finns, jag har skrattat så hemskt mycket åt alla era gamla kommentarer ikväll. Det är som om jag har en må-bra-databas att läsa i närhelst jag behöver lite uppmuntran. Nu ska jag ta en dusch, gurgla och jobba lite innan jag får veta vilket tåg den förlorade sonen så småningom ska till att sätta sig på.

Under en filt i Paris

Sagt på en restaurang i New York:

- Amerikanska kvinnor verkar så svåra.

- Och det är inte du?

- Nej, jag är normal.

*menande tystnad*

- Eller, alltså, jag är bättre. Jag är inte normal men bättre.

 

#Made by Lena