lördag, juli 05, 2008

En riktigt bra dag

Jag har sand mellan tårna, kurr i magen och en ny cykel under trappen utanför huset. Nyss kom jag in från att matat Kristian med en öl och lite chips i vattenbrynet, det är viktigt att både mata och vätska husfiskaren när han är ute och sliter i skymningen. Som tur är har jag precis ringt och beställt pizza så pressen på att hala in en middag har precis lyft från hanses axlar.

... dessutom misstänker jag att Long Island sound fisken inte är så värst nyttig.

Det har visat sig att man varken behöver åka till stora staden eller hitta på massor med bus när man har gäster, det bevisar alla mina senaste besök, det är tydligt att folk som är på semester är inte så svåra att underhålla som man kan tro. Idag räckte det med en lång promenad på stranden, en flottig lunch på diner, shopping och fiske. Igår var det fiske följt av öl och grillmat på en veranda som gällde.

Det här med att vara värdinna är med andra ord inte så svårt som man kan tro. För tio minuter sedan innefattade det att stå i ljummet, knädjupt vatten med en Corona i näven och blicka ut över ett absolut spegelblankt hav och höra Kristian säga "Ni har det himla bra här".

 

#Made by Lena