torsdag, oktober 19, 2006

No! I am a fucking squirrel!

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Jag har pratat med en man som hette Brendt som var trevlig och som gav intrycket av att vara en anings komptent, en kombination som än så länge varken är fyig eller skamsen i det här landet. Jag satte upp ett demosystem till Brendt som han skulle få testa och leka lite med, han var någon slags pacsexpert där i Ohio. Min ultimata plan är väl att han ska köpa våra prylar så småningom, jag återkommer med en detaljplan vad det lider men än så länge har jag helt sonika heppat, installerat, charmat, lett, lagt huvudet på sned och pratat om stackstore som en hel karl. Han skrattade till och med när jag frustrerat beklagande berättade att jag, efter sex år i supportbranchen, tappat bort förmågan att tänka och tala samtidigt - det blir visst så när man alenast umgås män timme ut och timme in på sitt arbete. Han frustade, sa att han förstod och beklagade i takt med mig en stund. Sedan lärde jag honom lite svenska också.

Jag jagade till sist Pontus från kontoret strax före sex, tidigt för att vara oss, och tvingade honom att ta mig till gymmet en runda, han var väl milt glad över det hela men nu vet jag iallafall var jag i teorin kan ta min halvpluffsiga lekamen för lite sund plågskap. Det var ett ganska patetiskt gym, men för 10 dollar om året vill jag inte riktigt klaga egentligen. Jag träffade på Sally, koristen från toaletten ni vet, i omklädningsrummet och vi sa hej och jag berättade att jag minsann mailat hennes kör lite. Jag tror hon såg glad ut, dessutom visade hon mig hur kodlåset på mitt skåp funkade. Sally verkar vara en snäll själ.

Väl hemma blev vi matade av Linda på sant amerikanskt manér: kött med marshmallowdränkt sötpotatis utan grönsaker men med öl. Precis så spännande som det låter. Och nyttigt! Till efterrätt fick vi Eddie Izzard, världens roligaste transa och jag har som vanligt skrattat så jag har ont från baksidan av fötterna till in under håret. Skönt.

 

#Made by Lena