fredag, september 10, 2010

Kräftor!

Vi hade kräftskiva förra helgen, så som vi brukar ha varje sensommar. I år stötte vi på lite motstånd från IKEA när precis alla kräftor i hela New England hade sålt slut.


Precis allihopa.

Den stackars värdinnan ringde runt precis överallt för att hitta ett par paket men det var precis fy skam. Men, varken rådlös eller brödlös (Eller kräftlös. Ha!) tog Maria och beställde 10 kg färska kräftor på Internet som sedan fick kokas med varenda dillkrona som kunda hittas i trakten. Visst är det lite magiskt och egentligen helt tokigt att man kan beställa en hoper med levande vatteninsekter elektroniskt? Gott blev det och åt gjorde vi, tio svenskar och den stackars bacheloren. Han fann sig dock och slaffsade i takt med oss andra och tittade förtjust på medan vi snappsade och sjöng så där lite lagom för mycket. Ärligt talat, det var mest snappsarna det blev för mycket av men det är ju så det ska vara.

Porr eller tennis?

I morse när jag fartade iväg till flygplatsen för dagsutflykt till Kanada tröttnade jag efter ett tag att lyssna på vuxenradio och gav mig på att lyssna på smaklöst skval istället. Precis när jag for förbi avfarten till US Open tennisbanorna började programledarna prata om dagens tävling - Porn or Tennis - där man helt sonika ska gissa var ljuden man får spelat för sig kommer ifrån.


En helt utmärkt påkommen radiotävling tycker jag, tyvärr hann jag inte stanna kvar i bilen för att lyssna mera.

 

#Made by Lena