torsdag, oktober 26, 2006

Jag har nycklar!

Jag har nu tre (3) nycklar till en dörr som leder in i ett litet hus på 1054B East Broadstreet i Milford, Konnektikutt och jag ska visst bo där är det tänkt. Det pirrar i min mage och jag är helt plötligt mer nervös än någonsin förut, jag tror att verkligheten äntligen har kommit ifatt. Om det är bra eller dåligt har jag ingen aning om, pirrigt som katten är det likaväl.

Jag har träffat på min hyresvärd, hon heter Barbara och verkar vara snäll och vänlig, än så länge har jag bara sett att hon lever med en hund: en lite småfet kungspudel som lystrar till namnet Bo. Jag älskar alla hundar som inte ser ut som råttor så även en något rundlagd, grå pudel går hem hos mig. Jag kan kanske satsa på att bli förste hundvakt till Barbara... Vem vet, hon kanske har en manskör i ena skjortärmen också.

Linda och jag har tassat omkring lite i lägenheten i halvmörkret ikväll och den är fortfarande fin, tokglad är bara förnamnet på mig för stunden. Ytterligare en sak att vara tokglad över är att Marina och Rikard har bokat en resa hit för att leka med mig, de kommer inte förrän till påsk så det är länge till dess men det är viktigt att ha något att se fram emot.

 

#Made by Lena