tisdag, oktober 07, 2008

Ni kan kalla mig 3n1gmA

Jag insåg nyss att jag är ett mysterium. Häftigt va?

Nu när jag försöker rädda det som räddas kan på Den Lilla Lapptoppen Som Trodde Han Kunde Flyga Men Inte Kunde Det (förkortas DLLSTHKFMIKD) har jag rapporterat mina framsteg för var och varannan person jag hittat på Internet. Idag var det Jesper.

Chottlips says: Nu har jag hittat en ny gammal Dell här på kontoret som fantastiskt nog hade en SATA disk i sig så nu har vi kommit igång helt. Datan bootar!

Jesper says: En SATA-disk, och ändå gammal? Wow. Eller, tja... det var ju ändå några år sen de kom. Du måste vara den nördigaste tjejen jag känner till. Ingen annan av mina kvinnliga bekanta skulle ens ha kunnat stava till SATA. Än mindre haft minsta lilla koll på inom vilket härad man rörde sig.

Chottlips says: Jo, ibland blir jag lite nervös av mig själv. Mitt kontor idag är mer galet än vanligt. I förra veckan kom en av våra nyanställda helpdeskare in till mig och sa "Your office is my favourite, it's like a mad scientist lives in here"

Jesper says: Haha.

Chottlips says: Då stod det ett sönderplockat tower, ett helt tower, en sönderplockad shuttle, en IBM laptop och en Dell laptop här. Nu har jag allt det där, en extra skärm, två extra tangentbord OCH en laptop till i knät.

Chottlips says: Och under bordet ligger det ett par utsökta, vita och röda, blommiga pumps. Jag är ett jävla mysterium!

Jesper says: DET är nördigt. Förutom pumpsen. Du borde gå under nördnamnet Enigma! Det är kvinnligt, mystiskt och nördigt i ett. Som Kinderägg ungefär.

Chottlips says: Njae, jag tycker det låter lite för sofistikerat för att vara nördigt.

Jesper says: Skriv det som 3n1gmA istället då. Så blir det jävligt nördigt.

.

 

#Made by Lena