måndag, oktober 09, 2006

Ritningar is the shit!

Som en del i min nya Public Service-satsning har jag nu ritat lite till er. All work and no play makes Chotte a lot less fun, vet ni, dessutom är kameror för mesar. Om jag nu får det som jag vill och därmed får lägga tassarna på den dära lägenheten som jag gillade allra bäst tänkte jag att ni skulle få se hur den ser ut redan nu. Nedan är en bild på hur bottenplanet gör sig, notera att väggarna är mycket rakare i verkligheten och att det är lite halvdant med skalenligheten.





Självklart, eller hur? På framsidan av byggnaden finns det alltså en veranda och från den leder två dörrar in i själva lilla huset. Den vänstraste kan bli min, den heter 'B'. När man gått in i den kommer man in i en hall på bottenplanet av huset. Där kan man få plats med lite klädhängeri och skohyllor och sånt bra. Om man svänger höger när huset, och så även hallen, tar slut kommer man till en trappa som leder uppåt. Den går man lämpligtvis upp för.



Då kommer man hit, vi kan kalla det övervåningen. Där uppe finns det massor med fint att titta på, golvet har ni kanske vid det här laget förstått att jag är förtjust i. Det är hårt och platt och har inga som helst tendenser till behåring, precis som golv ska vara. Alla väggar är lite blekgula på ett väldigt snällt och välordnat sätt och dessutom förhållandevis hålfria. Vardagsrummet tänkte jag ha direkt in till höger och jag hoppas få plats med både matsalsbordet och lilla soffan i det. Vi får se om det håller, rummen är ganska små. På andra hållet finns det ett litet badrum och ett kök med två dörrar ut. Den ena leder upp till vinden som är oinredd förutom massor med isolering och den andra leder ut på baksidan av huset där det finns en trädgård. I köket ska lilla klaffbordet få plats. Längre in i lägenhten finns det två rum till där planen är att jag ska sova i det som ligger bort från vägen medans det andra, det till höger får vara kontor/gästrum/alltmöjligtrum. Om någon kommer och hälsar på är det med andra ord där jag kommer stoppa in er.

(Tobbe, kan din assistent fixa finare ritningar än vad jag kan? Huh? Kan han det? Kan han?)





 

#Made by Lena