fredag, september 14, 2007

Världens Bästa Fredag!

Det måste det bara vara när Världens Bästa Magnus fyller år, och det gör han nämligen idag. Alldeles jämnt och fint fyller han och om jag inte vore så förbenat trött hade jag skrivit något djupsinnigt och vackert om honom men det får vara till en annan dag. Magnus är bra på det viset, man behöver inte göra sig till för honom han är glad ändå. Och snygg. Och lång. Så här:

Han är dessutom en jäkel på att öppna dörrar i bar överkropp.

Memphis

Äntligen hemma igen, trött så att det värker men ganska nöjd ändå. Memphis var kul och fint och hujedamig vad de där säljarna kan partaja om de vill. Man kan sammanfatta det så här:


Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, är det sant även när bilden är på själva ordet frågar jag mig ikväll. Efter en hel dag av bildande och pratande tog de lokala förmågorna ut oss på mat och sedan på en liten, nätt Pub Crawl på Beale Street, Memphis motsvarighet till Linköpings Ågata. Det blev ganska mycket öl och en himla massa riktigt bra blues. Dessutom har jag nu varit inne på ett Coyote Ugly och fått se bartendrinnorna dansa på bardisken. Inte ens hälften så spännande som det låter, faktiskt.


På måndag, mina vänner, bär det iväg till Kanada. Bring it on!

 

#Made by Lena