torsdag, oktober 05, 2006

De bästa

Det finns många bra människor i världen och som så många gånger tidigare måste jag bara få skryta med att jag faktiskt umgås med några av de finaste just nu. Jag är väl medveten om att de flesta av de bästa finns kvar där hemma men jag måste få berätta om hur glad jag blir över att bli så väl omhändertagen av mina kollegor här.

Idag har jag kört bilen till och hem från jobbet nästan alldeles själv, av någon konstig anledning är hemvägen mycket svårare att få till än ditvägen. I morse körde Pontus och jag, i sann miljöfarlig anda, var sin bil till jobbet, där jag fick köra först och han pruttade efter. Allt gick bra till sista svängen in till jobbet på Enterprise Drive där jag skulle ta vänster. Jag börjar blinka, stannar till, släpper fram lite mötande trafik och ångrar mig sedan eftersom jag inte riktigt kände igen mig iallafall, och kör rakt fram. Till Pontus stora överraskning. Han fick snällt ångra sig han med och pila efter mig uppför backen för att krångla in oss på jobbet via någon slags bakväg. Väl framme skrattade han åt mig, förklarade lite konstiga placecringsregler och for vidare till Hartford för att jobba lite.

På vägen hem väntade Niklas och Therese på mig och jag fick köra efter dem hem, nu tror jag minsann jag hittar lite bättre. Väl hemma kom Niklas ut till mig och sa att han kunde tänka sig att följa med mig ut och titta på lägenheter imorgon om jag ville ha sällskap och hjälp. Det tror jag jag vill, det är skönt att vara två. Dessutom blev jag bjuden på barbecue hemma hos Eric och Jamie imorgon, det ska bli mysigt.

Det här har faktiskt varit en bra dag allt som allt. I natt låg jag vaken en del och var lite orolig för bilkörande, utbildande och lite annat men det gick riktigt bra att både jobba och fritida. Ibland är det verkligen skönt att ha fel.

 

#Made by Lena