tisdag, maj 31, 2011

Huvset!

Jag tog lite bilder på det Lilla Huset idag men jag tänkte att det skulle vara bäst med en liten och artistiskt fri planritning först. Här är första våningen:


Ytterdörren är det där svarta längst ner, fönster finns men de orkade jag inte rita i så ni får tänka er dem med lite lagom intervaller runt väggarna. Strö på, bara! Nedervåningen är mest ett ganska öppet rum som funkar som matsal och bibliotek med kök uppe till vänster och innanför det ett badrum med dusch och tvättmaskin. Uppe till höger finns det en dörr ut på baksidan där det finns en uteplats och en liten trädgård med konstiga blommor i. Utmed vänstra väggen finns det en spiraltrappa som leder oss oavkortat till övervåningen:


Här finns det ett litet allrum som är öppet till nock och två mindre rum som funkar som sovrum och skräprum. Skräprummet ska väl egentligen vara ett gästrum/kontor men det har en liten, nätt identitetskris just nu i och med allt skräpet som finns i det. Det kan hända det bästa av rum, skulle jag tro. Balkongen är Horkattens favoritrum så vi kallar det även också för Horrummet och jag är lite avis för det är just nu det allra bästa med det Lilla Huset. Som tur är är inte Kissen snål så vi vuxna får alla använda det med. Jag har gått lös på ytan med kreditkort och häftpistol och nu har vi något slags Bali-inspirerat, blomsterbeklängt kuddhav där ute och det är precis så underbart som det låter.

Imorgon, eller en helt annan dag, kan det komma bilder. Håll i hatten!

 

#Made by Lena