onsdag, juni 13, 2007

Inga dåliga kläder

Bara dåligt väder.

Gårdagen regnade bort lite granna men vi hann ändå med lite av både ditt och datt inne istaden, den stora. Bland annat tog vi oss till South Seaport och gick på
Bodies - The Exhibition en veritabel skattkammare för en läkarstudentska och hennes tröttfotade syster. Tänk er till exempel en helkropps-CT med 10 mm tjocka snitt fast istället för att titta på på bilder på en skärm ser du snitten på riktigt. En skivad kropp. I en monter. Av en riktig människa. Fast död.

Underligt och lite räligt när man tänker på det för mycket men just där och då tänkte man mest på hur fantastiskt det är att man fungerar så bra som man gör. Tacksamhet över Naturens äventyrslusta, tacksamhet för att Naturens testavdelning är så metodisk som den ändå är och tacksamhet över att den uppenbarli
gen har ett så väldigt bra hanteringssystem för sina ändringsförslag är bara början.

Tanken hade sedan varit att ägna kvällen åt gratisopera i Central Park, något som tyvärr försvann i regnet. Idag försöker vi antingen på oss det igen eller så blir dagens kultursatsning ballett ity läkarstudentskan inte bara är klok utan även är dansant.

Gårdagskvällen avslutades på takterrass med liten drink och magnifik uppsikt över Empire State Building när väl regnet gett upp och gått och lagt sig. Takterrasser is the shit.

 

#Made by Lena