torsdag, maj 24, 2007

Baddrottning

Årets första nakenbad togs igår. Ja, årets första bad, punkt slut, togs igår kan väl tilläggas. Efter en dag med små nederlag men något större segrar tog vi bilen ut till Beaver Lake (tror jag den hette) och den stora, stora båten för mys med några trevliga exempel ur den lokala befolkningsfloran. Solen sken, det låg på lagom med vind och temperaturen måste ha varit runda 25 grader när vi kom ut på lite öppnare vatten runt sexsnåret. En riktigt fantabulös kväll att vara ute på, helt enkelt.

Sjön var förunderligt lik Järnlunden med vänliga klippor och böljande grönska. Vi tog oss till en liten vik där vi kastade ankar och bara låg; lapade sol, drack Bud Light och lyssnade på countrymusik. Så galet amerikanskt att jag blev helt till mig. Jag hade inte tagit med mig badkläder eftersom jag trodde det skulle vara för kallt men pojkarna gömde sig snällt i båten medan jag tog mig ett dopp jag med. Vattnet var alldeles perfekt, varmt till och med, amerikanarna tyckte jag var knasig som låg i och plaskade i nästan tio minuter.

Det var helt förfärligt vackert: solnedgång, böljande kullar, stilla vatten och sorgsen cowboysarmusik i trevligt sällskap. Jag blev helt lycklig i hela kroppen, hade jag haft svans hade jag viftat av mig den av pur lycka.

 

#Made by Lena