söndag, juli 26, 2009

Shout-out!

Jag vill skicka en varm tanke till Ida Andersson, Sectras bästa och i särklass snyggaste marknadsslav genom tiderna. På något sätt lyckas hennes legacy rädda många av mina pre-mäss långkörarnätter, så även ikväll när gamla trotjänaren NARSNA07 fick tuppjuck, svinflunsa och virus (Vilket virus hoppar för övrigt på en dator som bara startas upp vid mässor och då inte ska ha tillgång till Internet?) och när raddemo3 (nydöpt för veckan) tyckte det var för klurigt att aktivera sitt Windows och liksom inte iddes, helt enkelt. Det var tur för den att jag inte iddes låta den åka hisschakt, så det så.

Jag tror att alla mina datorer lider av konstant PMS. Eller så bara hatar de mig. Det är okej, för jag hatar dem tillbaka. Faktiskt.

Nåväl. Ida, var det. Hon var bra. Var du nu än är, Ida, ska du veta att jag saknar dig. Ersättar-Ida blir säkert också bra men han är ju en han och det är inte samma sak. Det är som en du med snopp och det är... Fint, men verkligen inte samma. Fråga mina kollegor från södern, till exempel, de var så betagna av dig. Vad gör du nu för tiden, Ida? Varför hör du inte av dig? Vi saknar dig. Kom och hälsa på, vettja. Jeremy hälsar!

Sedan vill jag också skicka en kram till ägg, det är världens bästa sorts mat. Idag fick jag ägg till frukost och ägg till middag. Däremellan fick jag överbliven kladdkaka från jobbets frys och i den finns det också ägg. Ägg är bra.

Dessutom skickar jag en kram till Kristian också, bara för att jag behöver få en tillbaka. Tag, you're it!

En lista till. Ja, faktiskt.

Saker som är svåra att packa när man är själv:

  1. Monitorer

Ja, det var nog inte mer än så egentligen, tänkte mest dela med mig.

 

#Made by Lena