tisdag, september 04, 2007

Tävlingsdags!

Hejhej allihopa och väldigt välkomna hit till dagens Strykfria tävling: Gissa min Anonyma Beundrare.

Jag försökte få hit både Bengt Magnusson och Magnus Härenstam för att lekleda lite men de hade visst annat att göra båda två, dessutom blev Bengt lite gnällig över det här med tidsskillnaden så jag gav upp. Jag menar, vi fixar väl det här själva, eller hur? (Fru StorLiten, skulle du kunna tänka dig skriva en liten jingel till mig om det här blir ett återkommande ämne? Jag tänkte mig något med en klatchig text och det gör du så bra.)

Så, bänka er i datorsofforna, ta fram chipsen, ölen och de religiösa bröden och häng med. Ta med en kompis, vettja, för nu är det dags att Gissa min Anonyma Beundrare! Fina priser utlovas.

Regelverket är ganska löst men målet med det hela är att avslöja identitieten på personen bakom namnet "Your Secret Admirerer", från och med nu forkortat till YSA. Jag hade tänkt mig att han kunde vara lite samarbetsvillig och kanske hjälpa oss med ledtrådar. Vad säger du om det, du där? Lite som 20 frågor fast på andra hållet, du ger oss svaren och vi gissar hejvilt. Vi är nämligen allihopa så helt otroligt nyfikna.

Vad vi vet så här långt är följande. YSA är:

  • Man.
  • Svensktalande.
  • Enligt egen utsago inte så bra på vare sig spanska eller italienska.
  • ... Dock engelskspråkig så det räcker.
  • Tveksam till att täcka över kön... Jag vet inte om det är något man egentligen vill veta men så är det iallafall.
  • Enligt min site meter boende i något av följande länder: Sverige, England, USA, Argentina, australien, Indien, Afganistan, Tyskland, Schweiz, Norge, Spanien, Indien, Mexiko, Frankrike, Taiwan, Danmark, Finland, Italien, Förenade Arabemiraterna, Brasilien, Holland, Belgien, Thailand, Kanada eller Portugal.
  • Ponerat att han hör hemma i Sverige antagligen boende i någon av följande regioner: Stockholm, Linköping, Norrköping, Lund, Malmö, Ludvika, Göteborg, Helsingborg, Åtvidaberg, Skellefteå, Luleå, Umeå, Laholm, Uddevalla, Kristianstad, Falun, Skara, Gävle, Örebro, Sollentuna, Landskrona, Tullinge, Hässleholm, Saltsjöbaden, Solna, Tranås, Halmstad eller "Not Set". Också detta enligt site metern.

FInns det någon som har lite trist och kan räkna ut hur många eligibla män som bor i de olika regionerna på världsbasis och sedan på Sverigebasis så att vi vet vad vi har att jobba med? Ur det materialet får vi sedan höfta till en bra siffra på hur många svensktalande som bor i världen, egentligen. Jag tror dessutom vi kan stryka alla länder som ligger på min nuvarande kontinent eftersom han avslöjat att han måste "komma över" för att något stormtagande över huvudtaget ska komma till skott. Om han inte luras, vill säga. Det är kanske dumt att begränsa sig alldeles för mycket till en början. Dessutom behöver någon luska ut var Not Set ligger.

Nåväl, priserna är fina, bland annat ligger ett $50 presentkort till världens bästa skovaruhus och väntar på den som gissar rätt, men ni måste skynda er för det går ut i December.

Varsågod YSA, golvet är ditt: Ge oss lite ledtrådar.

Jag undrar om vi kommer behöva livlinor?

 

#Made by Lena