torsdag, augusti 02, 2007

Näste man till rakning!

Det går fort när man har roligt och det blir dessutom aldrig roligare än man gör det vilket i sin tur innebär att tiden aldrig går fortare än vad man gör den men jag tycker då tiden går alldeles för fort. Det i sin tur betyder inte att jag vill ha tråkigt, nej, missförstå mig rätt, mest att jag kanske inte får vara med och bestämma hur fort tiden ska gå egentligen.

I vilket fall som helst har vi redan kommit fram till nästa fölsedag, och den är förfärligt fin för den är min Pappas och han fyller jämt! Jag vet att han har rymt till Utlandet i ett par dagar för att slippa alla hurra:ena (både de enfaldiga och de flerfaldiga) men jag tänkte ändå se till att det stämms upp i lite allmäna frifaldiga jubel här på Internet.

Sätt igång allihopa: Jubla för katten!

Jubel ska man ha på sin födelsedag, det ingår i paketet. När man dessutom har tjänstgjort så länge och troget som Fadren ska man ha lite extra; en inte bara lagom stolt Pappa utan även hängiven make, passionerad yrkesman, mer eller mindre förbannad golfare, hundjaktsdeltagare och om man tittar på bilderna här ikring: räddhågsen simmare och hobbyslaktare.

Jag hoppas du får fortsätta med allt det du tycker bäst om i många år till, men först och främst önskar jag att 2007/2008 kommer bli ett riktigt dunderår med vassa skalpeller, några bra golfrundor, sandiga strandpromenixer och ett och annat dopp. Om jag får bestämma vill jag dessutom klämma in ett par resor värda att minnas, hela fötter och en hel del god mat. Och kanske en bra film och några snälla barn också.

Hurra för dig Pappa, ta hand om dig och må riktigt bra idag. Kramar från Utlandet (det andra).


PS. Tack Jesper för de gamla bilderna.

 

#Made by Lena