tisdag, januari 08, 2008

Korsblogg

>> Idag bloggar jag för Kristian. Så här säger han:

Idag, Charlotte, har jag rånat en bank. En stor bank. Mitt på Manhattan. Hade liksom slut på kontanter. Men innan dess åkte jag tåg, det var där jag blev av med kontanterna. Men innan dess, då missade jag ett tåg. Jättespännande.

Rånet var ganska lyckat, blev lite skottskadad i benet bara, det är därför jag haltar. Inte för att jag varit ute och sprungit. Nähä sörru, bruttan. Fick med mig 30,000 amerikanska dollares, två korvar med senap (jag skrapade av den) och en sådan där käck färgbomb som sprängdes i ansiktet när jag skulle handla biljett till museet senare. Klåpare! Inte jag alltså, utan banktjänstemännen.

Jag gick på Naturhistoriska museet lite granna men jag blödde så förjordat att jag fick gå ut. De blev arga när jag torkade av mig på en uppstoppad lemur, fast det gör inte så mycket, lemurer har inte så bra uppsugningsförmåga. De kan behålla den.

På vägen hem mötte vi en tornado. Den hette något, jag har glömt bort vad. Det blev lite mycket och dessutom har jag lågt blodtryck. I alla fall så blåste det medvind så resan hem gick på knappa 45 minuter. Det tyckte jag var bra. Nu har jag duschat och Charlotte har plåstrat mig lite och gett mig en öl. Snart blir det glass till middag för det ska man äta när man är sjuk. Skottskador räknas som sjukdom.

Ja, det var vad jag gjorde idag.

>> Tack Kristian, det var spännande läsning. Kan du blogga för mig nu?

 

#Made by Lena