torsdag, augusti 16, 2007

Packad igen

Ja, då håller man på att packa igen. Jag tänkte att jag skulle packa lite färre skor den här gången, jag hann ändå inte med att använda allihopa när jag befarde mig förra gången. Iofs hade jag inte all min packning alla dagarna vilket gjorde det svårt att få till klädrotationen ordentligt där i början.

Det satt hårt inne men till slut kom jag iväg från jobbet ikväll, det hann bli ganska sent innan jag blev klar med allt så när jag ringde Pontus runt halv tio för att deklarera mitt planerade hemåkningsförfarande fick jag nästan skäll för att jag inte bett om hjälp. Jag bara frågar, hur ska han och jag motarbeta varandra om han hela tiden hjälper mig så himla snällt? Jag trodde vi hade en överenskomelse om att vi på marknadsavdelningarna ska bygga murar, inte några förbenade broar heller. Hur skulle det se ut? Harmoni och effektivitet är för mesar!

Men, icke förty har jag nu ställt til med ett mindre kaos på kontoret så där lite snyggt dagen innan jag lägger benen på ryggen för att jobba i hemlandet en vecka. Vi ska bygga om i mitt lilla lab och tanken är att allt kaos ska förintas och en ny era av mesig harmoni ska ta över *queue storslagen Sagan-om-ringenesk musik och storslagna bildmontage över Sectra NA's kontorslandskap* så snart detta är gjort. Just nu håller jag dock mest på med det jag gör bäst:

Åbringar mer kaos! *queue tolvtonsmusik eller kanske något från Gorillaz senaste album och bilder på höghus som rivs*

Vi får se hur cheferna hanterar situationen, jag ser med spänning fram emot svaren på det ursäktande och förklarande mail som jag skickade innan jag kastade mig ur huset i Shelton. Jag undrar hur det står till med toleransen för stunden...?

 

#Made by Lena