lördag, oktober 28, 2006

Radio silence in the launching area

Följande skrevs igår men Blogger var på dåligt humör så jag fick inte publicera det...

______________________________________________________________________


Jag har varit på min första äkta Baby Shower och lider svåra kval av söthetsöverdos. Brunch med chokladpudding, smörgåstårta, kladdkaka, nybakat bröd, fruktsallad, våfflor och lite till i kombination med pastellfärgade lekar och presenter i form av fleeceiga filtar och andra barnsaker gör en förvånansvärt trött och lite huvudvärkig. Men, det är nyttigt att bonda med kvinnorna i klanen också, de är trevliga och snälla och jag har haft det himla mysigt.

I morse hann jag även med att få igång gasen i huset så nu är det snart både varmt i luften och i vattnet där, något som är typiskt bra att ha när man ska bo någonstans. Min hyresvärd passade på att titta in lite nyfiket hos mig och jag fick godkänt på möblemanget också. Det är typiskt bra, man ska hålla sig väl med sin landlady. Det blir ett par timmar med pysslande där i eftermiddag innan jag ska smyga iväg till en Halloweenfest hos min husmäklare.

Alldeles själv.

Just nu har jag drabbats av akut feghet och vet inte om jag vågar åka dit utan sällskap men förhoppningsvis repar jag mig framåt aftonen och tar mig i kragen. Vem vet, jag kanske träffar på lite kul folk eller får se något spännande jag kan rapportera tillbaka till er om. Äkta amerikanska Halloweenpartyn stöter man inte på så ofta i Linkeboda med omnejd, de här i USA är säkert både större, bättre och farligare.

 

#Made by Lena