torsdag, juli 05, 2007

How's that working for ya?

När man får en godhjärtad själ som Kristian att ryta "Aaaaaargh!" åt en så att hela Internet hör, då har man gjort något riktigt imponerande.

Kristian says: Frågade du? Pojken alltså.

Chottlips says: Jo. Men det funkade inte så bra. Tror jag.

Chottlips says: Ni pojkar är svåra att förstå och jag är blyg.

Kristian says: Nä, vi är inte svåra att förstå. Vi är bara tröga, så ni ligger alltid tusen steg före oss.

Chottlips says: Okej. Då vet jag ju ännu mindre vad jag ska göra, dårå.

Kristian says: Men det låter så osäkert... Hur kan man få ett osäkert svar?!

Chottlips says: För att jag frågade på ett otydligt sätt :)

Chottlips says: Så. Nästa fråga.

Kristian says: Aha, det typisk kvinnliga sättet! När ska ni inse att vi inte hajar det... Flicka tycker om pojke. Flicka måste visa eller berätta det tydligt, annars pojke inte förstå

Det där var bara början av allt som sades under den sena eftermiddagen, inga nyheter under solen alls egentligen: pojkar är tröga medans flickor jamsar och köper skor.

Kristian says: Vad sa du till honom egentligen?


Chottlips says: Jo, men liksom... Han frågade mig hur det gick för mig på Match och om jag hade gått på några dater och då sa jag att jo, det hade jag ju. Och så berättade jag om alla knasiga människor jag träffat och han skrattade ganska mycket.

Kristian says: Han visade intresse alltså. Bra.

Chottlips says: Och så frågade jag honom samma sak och då sa han att nej, inga träffar där inte. Så jag frågade om han var kinkig med sina kvinnor och jo, det var han och fick listan på vad han önskade sig (smart ska hon visst vara... och ha humor, vara självständig och vara positiv. Krav!)

Kristian says: Och? Än låter det ju bara bra!

Chottlips says: Sen blev det konstigt, för grejen är den att han har precis slitit av sin hälsena och hoppar på kryckor men innan han gjorde sig illa brukade han buffa på mig ganska mycket så där busigt och vid något tillfälle frågade jag varför han var så sjåig med mig. På det svarade han "För att jag tycker att du är attraktiv" och sedan bara for han sin väg (han satt i sin bil).

Det var ungefär här själva argh:et kom, så här:

Kristian says: Ahhhhhhrghhhh!!!

Dumma mig!

Chottlips says: Och sedan hände det inget och sedan skadade han sig och sedan hittade jag honom på match och mailade lite med honom så där kul och först gick det bra (lite flirt och så) men sedan skrev han bara "See ya!" och då fanns det liksom inget att spinna vidare på där så jag mailade inte vidare.


Chottlips says: Och när jag frågade (lite snirkligt och åbäkigt) igår om han menat det där han sa i bilen, så fick jag inget svar...

Kristian says: Jag hoppas du skojar nu

Chottlips says: Nä.

Chottlips says: Och så hade han ju sagt att han var kinkig med sina kvinnor och jag kanske inte är tillräckligt positiv, smart och rolig och så.

Kristian says: Kan inte han få bestämma det?

Chottlips says: Jo. För all del, jag tänkte måla om huset och skaffa mig skägg så länge.

Kristian says: Du, vi tycker också om när nån visar oss intresse. Det kan mycket väl vara så att han tänker som du och inte heller vågar ta kontakt. Kanske känner han sig t.o.m lite generad eftersom han öppnat upp, men inte direkt fick den respons han ville? Är det verkligen så farligt att skicka honom ett mail och fråga om han vill ta en fika eller nåt?

Chottlips says: Jag vet inte. Han ville ju inte maila vidare där på match, ju...

Kristian says: Sa han det?

Chottlips says: Nej, han skrev iofs "Have a great weekend and enjoy it! I hope to see you soon" nu när jag tittar efter.

Chottlips says: Och det svarade jag på men han skrev aldrig tillbaka.

Kristian says: Då är det ju bara att skriva "Saknar du mig inte?" till honom.

Chottlips says: Ska du komma här och komma här och tro att du kan avtrassla mitt misslyckade kärleksliv...

Kristian says: Lätt! Jag ska bli äktenskapsrådgivare när jag blir större

Nu är det min tur: Aaaaargh!

 

#Made by Lena