söndag, oktober 19, 2008

Tips från coachen

Om ni sedan länge använt upp alla de sköna trosorna i byrålådan, när alla de bra tröjorna är slut, det bara finns singlar i strumplådan och jeansen står av sig själva då vet man att det dags att tvätta. I mitt extremfall har det varit dags att tvätta i si så där 10 dagar nu varför jag fyllde den lille bilen med tvätt och tvättmedel och for till tvättomaten idag. Planen var att jag skulle komma hem med ett berg av väldoftande fluff och fina underkläder att stoppa mig själv i.

Men icke.

Min laundromat roade sig med en stor vattenläcka när jag kom dit. Inget tvättande alls, med andra ord. Nu har jag slut på de sköna, snygga trosorna, de sköna trosorna som varit med om olyckfall i tvättsorteringen, de sköna, riktigt fula trosorna, de inte så sköna och fula trosorna och de osköna, något för stora trosorna. Imorgon blir det till att köra med de osköna och små paren.

Fyttikatten!

Så, om jag går lite kontigt imorgon vet ni varför.
.

4 timmar på salong

Linda och jag kluppte (förvirrande likt att klippas men bättre) oss igår, så här snygga blev vi:

Linda håller på att bejaka sin nya roll som hemmamamma by day och lönnmörderska by night, och själv blev jag söt. Trånaren utbrast "Cute, cute, cute!" när han såg mig, nu återstår det att se huruvida man kan vara söt, professionell och snart farbror på en och samma gång.


.

 

#Made by Lena