måndag, juli 20, 2009

Åter till vardagen

Idag for hon hem, hon den lilla, och här är tyst och tomt och bara lite stökigare än innan hon kom och kanske med något fler hopskrumpna, gamla linser i soffan än vanligt. Jag kom på mig själv med att känna mig harmonisk i helgen, det var ett tag sedan sist, och jag tror mig ha spårat känslan till de fem kontorslösa dagarna jag haft. Inte jobblösa, det räcker med att inte vara på kontoret. Jag tror visst att jag ska operera mig i ögonen oftare.


I helgen hann vi med att åka till Long Island och lära Amir att åka både färja och flotte (se de blåa strecken på kartan, ja, den är skalenlig). Det var spännande, speciellt eftersom den lille bilen fortfarande har den där lilla olaten där han inte alltid startar när man vill, speciellt inte när det är varmt ute. Det är det ofta på sommaren. Vi lärde oss mer exakt hur obehagligt det är när han inte vill starta just som man ska av båten igen och man liksom står där i Port Jefferson (1) eller den ena av Shelter Islands (2) hamnar och funderar på hur många det behövs för att puffa oss oss tre över till land. Som tur var gick det aldrig så långt, efter ett par misslyckade försök tog vi oss igång igen även om det var mer än lovligt spännande för en sådan som mig.
.
När vi inte åkte båt provade vi viner (de rosa prickarna) och det var mest dåligt förutom ibland. Speciellt den där pricken längst ner, den var bäst. Far dit, vettja, och ta med mig.
Och sedan for vi hem igen.

 

#Made by Lena