söndag, april 01, 2007

Ovh!

Idag tog vi oss in till den stora staden och företog oss valda delar av de mellersta och södra kvarteren, vädret var inte supertoppen varför det mesta av dagen gick till att hålla sig lite inne, vi vandrade mest från station till affär till station till restaurang till affär till restaurang till station... Jaja, ni fattar kanske själva.

Vi började lite på Broadway och Oh!:ade och Ah!:ade över alla ljusen som sig bör, tittade på pariserhjulet inne på Toys R Us och snubblade över folk både över och under oss. Därefter vandrade vi så sakteliga söderut och fastnade bland annat på Macy's på vägen, där beundrade vi zebror och andra dyra ting. När hungern slog på åt vi offantligt vedervärdig Dim Sum på en galet stor restaurang i Chinatown och sprang sedan därifrån med kräkskänslorna fast förankrade i magen och skrattet bubblande i kinderna. Det vill jag aldrig göra om igen!

De serverade fritterade kycklingtassar!

Bläh!

För att stilla vår otillfredsställda hunger åt vi lite kompensationscheesekake och lite senare tog vi en runda på ett indiskt te-hus där vi hittade en serverande indier från Örebro innan vi så småningom tog tåget tillbaka till Milford och lätt middag med hockey hemma hos Pontus och Linda.

Det bidde mycket mat idag, kan man säga.

Vad morgondagen bjuder vet jag inte riktigt ännu, om vädret blir fint kan jag tänka mig en picknick. Den som lever får se, som man så vist brukar säga.

3 kommentarer:

Marina sa...

Amerikanska pancakes makes me very, very full in the stomach! Shit vad hard it is to skriva utan ring och prickar ovan speciellt utvalda bokstaver.

But after a few days in the big strange country in west, where everything is a bit bigger and higher, it can be hard to rembember the Swedish language. It's me and van Damme. We are like this: *cross fingers* So, fuck the ring and dots! AMERIKAAAAAAA!

Magnus sa...

det verkar som sockret stigit er åt huvudet...

Här kömmär någrä bökstävär mäd präckår så nä hår läte ått ånvändå. Hä dät gött öch läv väl!!!!

Kristian sa...

Åhhhh, så knasigt! Alla vet ju att kycklingfötter blir bäst kokade!

 

#Made by Lena