söndag, maj 06, 2007

Pingviner

Berätta allt ni vet om pingviner för mig är ni snälla, jag behöver bebilda mig.

9 kommentarer:

Muffiman sa...

Så vitt jag vet är dom svarta och vita. Bor gärna på kalla platser, helst där dom kan trilla i vakar titt som tätt. Ägg finns med i bilden också, dom ruvar...och äter fisk..och så gillar dom musik av Jean-Michel Jarre.

Anonym sa...

Pingviner finns även i sydafrika. Och i slottskogen i Göteborg. De vaggar runt och är allmänt söta. Ibland dyker de även upp på nobelmiddag eller bröllop. Då är de inte alltid söta utan mer komiska.

Anonym sa...

Folkslaget Pingvinerna kom till en gång för länge sedan då zeus förälskade sig i nån vacker jordbrud - med fula medel o hjälpr från en halvdvärg i frack som kom från landet ping (det förlorade landet som mång akallar för atlantis av nån anledning)och var en jäkel på att göra vin i hink i sin källare. Ping-vin. Efter att halvdvärgen efter vissa bryderier lyckats övertala jordbruden (som inte bara var vacker utan också nykterist och allmänt tvivelsamt inställd till folk från ping, vi kan kalla henne rasist) att svepa en flaska ping-vin (detta gjordes genom att hon fick springa två mil mitt på varma dagen i forna tidens grekland - där var varmt, man blir törstig)trillade sålunda Zeus över henne i form av nåt slags gyllene dimma från vilken det tydligen var omöjligt att freda sig ifrån. Nästa morgon vaknade hon med allavrlig vätskebrist och hela jordens södra halvklot befolkades av svartvita varelser, indelade i 17 olika arter och i varierande storlek, men där alla sa pingvinpingvinpingvin från och till. Hera svor. Jordbruden hade träningsvärk. Zeus var ute på nya upptåg och halvdvärgen från Ping skrattade högst och längst och försvann sedan på semester till planeten Krypton (ja, stålmannens planet) för att sprida ytterligare ofog.
Nåt mer du ville veta?

Anonym sa...

Du vet väl varför vi firar pingst, va....?

Unknown sa...

Nä. Do tell, snälla du.

Anonym sa...

Dom smakar nog inte så bra...

Unknown sa...

Espen! Har jag fått något nytt nästansyskonbarn ännu?

Kristian sa...

www.youtube.com/watch?v=CzEUH1KHzG0

Anonym sa...

Dom är finska och bättre än Microsoft. Och så är dom vita med svarta fält. Eller svarta med vita fält. Omöjligt att säga.

 

#Made by Lena