torsdag, juli 19, 2007

Alla borde ha en!

Igår träffade jag delar av min norska familj och jag säger som jag brukar säga:

Alla borde ha en!

Vi sysselsatte oss med glass, skogspromander, pinnkastning och stensamling under några timmar igår eftermiddags. Det bidde bilder, så klart.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oh så fina kort på delar av den norska familjen, men korten på min dotra var fina och underbart bra - jag snor några kram anonym Ma

Anonym sa...

Hördu syster! bara för att du varit här en vecka betyder inte det att jag tolererar att du försvinner hur som helst så man inte får tala med dig! Bröllop är ingen ursäkt! Inte semester heller! Skärpning!

Mialiten sa...

Skyll på oss, knyttet, slöhögsvärdar som saknar internetförbindelse och bara rövar bort storasystern ur cyberspejs på kvällarna sådär helt utan vidare. Förlåt! Nu har vi lämnat tillbaka henne iallafall.

Anonym sa...

elelr ja, lämnat bort henne iaf:) nu är hon sådär borta igen, men hon har iaf internet så hon är här i sin borthet. VErkar som man inte kan få allt - välja mellan goda vänner o deras bröllop eller internet-svårt...fast troligen inte:)
OCh grattis fresten, ni två.

Anonym sa...

Alltså, Syster har så bra vänner, för de går alla under begreppet Goda Vänner o gifter sig mycket, så det kan liksom inte bli fel med ett giftasgrattis inklämt, för det är väl aktuellt oavsett, väl......?

Unknown sa...

Typ, Mia och Lars utan internet gifter sig ju inte förräns i Augusti. Marina och Rikard däremot, har internet hemma och är gifta redan. Svårt det där. Marina och Rikard har för övrigt tjuvat lite eftersom de har bott i sitt hus i en mindre evighet.

Anonym sa...

Grattis allihopa, ni Goda Vänner!
så, nu har jag garderat mig.
krk

 

#Made by Lena