fredag, september 14, 2007

Världens Bästa Fredag!

Det måste det bara vara när Världens Bästa Magnus fyller år, och det gör han nämligen idag. Alldeles jämnt och fint fyller han och om jag inte vore så förbenat trött hade jag skrivit något djupsinnigt och vackert om honom men det får vara till en annan dag. Magnus är bra på det viset, man behöver inte göra sig till för honom han är glad ändå. Och snygg. Och lång. Så här:

Han är dessutom en jäkel på att öppna dörrar i bar överkropp.

7 kommentarer:

Jesper Karlqvist sa...

Ett stort hipp hipp hurra från Malmö till Magnus! Grattis till dig och hoppas vi ses snart igen. Det var ju bara en sisådär fem-sex år sen.

Anonym sa...

Grattis Magnus! Från lund!

Marina sa...

GRATTIS MAGNUS

Magnus sa...

*Öppnar i bar överkropp*

Tackar så mycket för gratulationerna, man känner ju sig som värsta kändisen när man går in på den här sidan. Är ju exponerad var och varannan dag...

Kram på er allihop och Jesper har du vägarna förbi Linköping får du stanna på en kopp Löfbergs Lila.

Jesper Karlqvist sa...

Mmm... Löfbergs Lila. Finns det fortfarande sånt "kaffe" kvar? Haha! Jag tänkte faktiskt ganska snart ta en vända upp till gamla trakterna och då får jag ju passa på att komma in och hälsa på!

Jesper Karlqvist sa...

Hej igen! Attans - jag måste ha din mailadress Magnus (eller Frida), för vi kan ju inte proppa upp hela denna bloggen med våra konversationen. Jag har precis beslutat mig för att köra upp till Linköping nu i helgen och bor hos en kompis där. Finns det någon tid för att jag tittar in och säger hej till er två någon gång då?

Magnus sa...

grimmymail at gmail dot com
så når du mig.

Vi har inget planerat i helgen så det skulle nog funka, eventuellt jobbar Frida lite så vi får synka ihop oss.

 

#Made by Lena