Tiden går förfärligt snabbt när man är i centralsvensk tidszon, jag tror det hjälper på att ha det bra också. Idag har jag tittat på Jespers nya lägenhet, den var jättefin, luftig och alldeles ny. Det var nästan så att jag blev nervös för att jag skulle ha sönder den (kanske råka krossa den under mina klackar!) i början. Knyttet hade ledigt från jobbet så jag fick gott sällskap mest hela dagen.
En sak som slog mig där i Limhamn var att torktumlare är bra konstiga djur. Om man tittar på programmen en modern tumlare kan köra så blir det ganska många olika slags torrt, hör bara här vad Jespers tumlare kunde:
- Stryktorrt
- Mangeltorrt
- Skåpstorrt
- Normaltorrt
- Extratorrt
- Extra jättetorrt
Okej, jag la till den sista själv men jag tror ni förstår trots allt, och ärligt talat hopar sig frågorna omkring mig just nu. Jag undrar hur torrt normaltorrt egentligen är och är det torrare än skåpstorrt och varför skulle man inte vilja att det normaltorrt i sina skåp? Eller extratorrt för den delen? Ska det vara så här många r i torrt och vilken SI-enhet mäter vi torka och kan jag maila Cylinda och få råd? Vad är optimal torrhet i ett skåp och kan min tvätt skadas om jag extratorkar den? Kan man okynnestorka saker (är det det man gör när man gör skåpstorra saker extra torra i efterhand) och finns det extra jättetorrt planerat för en framtida release? Hur torrt blir det om man soltorkar och kan man få det som program på en maskin?
Aaaargh!
8 kommentarer:
Min kollega Måns gjorde ett radioprogram för några år sen som hette Så funkar det där de gick igenom skillnaden mellan torrheterna på torktumlarna: Lyssna själv.
Och tack för besöket! Jag tror att solen sken enbart för att ni kom igår.
Wow! Känner du Måns?!
Ååh, soltorrt. *swoon*
Yes box, Samantha Fox!
Han hyr ett skrivbord här på kontoret. Vi är du med varandra. Hahaha... Fame alert!
Hur graderar man torrhet i vin? är det sugar residue o sånt? Och hur räknar man ut sin tvätts sugar residue månntro...?
och tack för trevlig kväll Jesper, ett utmärkt sätt att spendera en överraskningsledigdag på!:)
Hur graderar man torrhet i vin? är det sugar residue o sånt? Och hur räknar man ut sin tvätts sugar residue månntro...?
och tack för trevlig kväll Jesper, ett utmärkt sätt att spendera en överraskningsledigdag på!:)
Undrar varför jag ser livrädd ut för maten jag lagade...
farligt god?
Skicka en kommentar