torsdag, september 25, 2008

De stora frågorna

Får får lamm eller var det något annat?

Undrar, sa flundran, om gädda är en fisk?

Har syster skaffat sig ett telefonummer ännu?
.

1 kommentarer:

Anonym sa...

nä, tänkt för att hon inte har det...när hon itne jobarb så har telefonbutiken stängt och när hon jobabr så säger dumtelefonissan i sjukhustelefonenn att ajg minsann msåte detektiviera ut den förra boendes telefonnr innan ajg kan flytta mitt abonnemang till mitt nya boende. HAr ni hört så knäppt? ska det avra så?
det är jus å amn blir alldeles trött vad konstigt det ska vara. SOm nrä ajg skulle avsluta mitt internetabonnemang i lund: då skulle man använda internetet för att logga in o sedan avbeställa där, men se det gick itne, å då mejlade man på internetet o saå ifrån men se det gick itne o då så ringde man på telefon men se det gick itne o då blev man arg. TIll slut gick det att nå dem på telefon efter att ha terroriserat dem internetledes(knäppt!) och då sa de: logga in på vår hemsida föra tt få de nya inloggningsuppgifterna så du kan logga in på vår hemsida så du kan avbeställa ditt itnernet. NÄE! sa jag. JAg vill avboka hä'r o nu på feleton! Hör ni inte hur knäppa ni är? logga in för att få lösenord för att logga in?
då bölev tanten sur o tyckte att ajg var en urtidsmänniska tror ajg. Hon lät så när hon fnös.
MEn ajg fick faktiskt säga upp mitt abonnemang per telefon när ajg erkänt att JA, jag är en URTIDSMÄNNISKA.
Så nu har ajg iaf itne kvar mitt internet i lund, nu när ajg bpor i övik, mkt praktiskt. FASt ajg fick två månadsräkningar på det i onödan för de var så långsamma påa tt svara i telefon.
så telefon är bra.
Ska skaffa.
Ska bara lura ut vad det förra numret i den nya lägenheten var....
suck.

 

#Made by Lena