söndag, november 23, 2008

Litet meddelande

Spring inte 12 km utan trosor, det är inte så bra som det låter.

7 km - inga problem.
9 km - aj.
12 km - oanade följder.

Jag tror visst det kallas skavsår.

Lite som här fast utan backupsångaren. Och bikinibrud eller melodifestivalhöjning eller stora fordon i bakgrunden för den delen. Jaja, jag tror ni forstår.


.

14 kommentarer:

Marina Lagerberg sa...

Aj! Stackars dig. Hur ska det gå med spinning nu närmsta tiden? Du får packa in paketet väl och kanske kan någon komma och blåsa eller pussa bort det onda?

Kristian sa...

Jag har sprungit 12 km utan trosor - Det gick alldeles utmärkt!

Kristian sa...

Eftersom vi träningskompisar ska hjälpa varann kommer här några tips (som jag fick fram mha Google) för att slippa skavsår:

1. Att använda kläder när man springer ska tydligen vara bra. (Fast cred till dig som vågade prova nåt nytt!)

2. Gillar man inte kläder, eller som komplement, så är tejpning är ett bra knep. Det finns speciella skavsårsplåster, men vill man att det ska hålla ett längre tag (för tex långlopp) är gaffa-/silvertejp att föredra.

Så tejpa väl och lycka till!

Kristian sa...

(-är)

Kristian sa...

Och fyra minuter är för lång tid, sju ännu mycket för längre. Fast vem bryr sig egentligen om hur lång den är. Själv tycker jag två är lagom, för då hinner man både avsluta, ge en puss och duscha innan reklamen är slut.

Kristian sa...

12 km är definitivt för långt.

Kristian sa...

Jag har bokat in två spinningpass. Då kommer jag att vara klädd i vadderade byxor av brottarmodell. Jag vill inte ha skavsår. Bara bättre kondition. Och kanske lite träningsvärk. Nu måste jag jobba lite. Nä, förresten, det är lunchdags. Annars går bilen bra och det snöar.

Marina Lagerberg sa...

Kristian, är du förvirrad?

Kristian sa...

Nä, jag är bara som jag är. Trist och uttråkad. Och då kommenterar jag sönder Chottens sida. Förlåt.

Anonym sa...

nog för ajg iblan tvivlat på dina musikval, kära syster, men nu är det ngo dags du koemrm hem så jag får skaka lite vett i dig, för det där är ju bara katastrofalt...!

Unknown sa...

Men kul! Väldigt kul!

Anonym sa...

:)
ok, lite då.

Anonym sa...

bara liten sen undring, tänkte liksom inte på det förrä nu: hur komemr det sig du inte hade nåra trosor på dig nrä du sprang....? vill man veta?

Unknown sa...

Tänkte nog mest att det inte skulle behövas, liksom.

 

#Made by Lena