Imorgon ska jag laga lamm, sådana där kotlettaktiga saker med det dekorativa benet som sticker ut. Vad ska jag göra med dem? Alldeles nyss la jag dem i en marinad med citron, citronskal, olivolja, vitlök och timjan (rosmarinet var visst slut) men sedan då?
Mia? Hasse? Gert? Alla ni matduktiga, hjälp!
Öppet brev till Corren
-
Låt mig börja med att säga att jag prenumererat på Corren i snart 40 år och
värdesätter en lokal/regional morgontidning mycket högt. Jag vill – och har
b...
8 år sedan
9 kommentarer:
Om det är min Gert du tänker på så kan jag avslöja att han befinner sig i Österrike och inte direkt har möjlighet att svara innan det är dags för spisande av ovan sagda kotletter.
Sen säger min nedärvda matlagningsgen att du nog bara ska steka dem på lite mellanvärme ett tag tills de blir fint bruna. Det ska fortfarande vara lite rosa inuti.
Lyllo den som får smaka!
itne spilal ut dem på mattan o soffan, säger min matlagningsgen iaf.
Men vad ska jag ha till då? Inte matta, så långt är jag med.
En snygg, trevlig kille?
En klassiker är ju potatisgratäng. Och god sås. Så man kan kladda extra mycket när man måste bita av det sista från benen.
Och sen håller jag med Kristian!
jag såg hugh jackman på teve igår.
En sallad med päron och getost och valnötter? Det vill jag ha...
Gott...!
nå, hur blev det?
Skicka en kommentar