tisdag, april 03, 2012

Jomenalltså

Jag tröttnade på mitt onda, arga knä för flera veckor sedan, men i helgen tog jag all min IT-bandsskadekunskap (tack internet!) och rockade loss. Nu är jag tejpad enligt det här schemat, jag masserar mina ben med en foamroller och jag kör ett ITBS-träningsprogram med min nya tränare:





Han är stenhård. Stenhård!!





Det här känns toppenbra, hörrni!

5 kommentarer:

krk sa...

Jag har ingen stenhård tränare eller grå katt, men blev petad på av ngn som tydligen kn sina grejer härom dagen: Tydligen avslöjade sig mitt vänstra knä även sig som hösidig nackvärk och jag har ngn slags låsning långt ner i ländryggen på höger sida, och skjuter bak( eller var det fram?) vänster sida av bäckenet, och har en mer spänd ileopsoas på höger sida. Alla fel sitter LÅNGT bort från nämnda knä, och inte helelr fotlederna är det ngt fel på. samtliga kan förläggs vara bidragande till vänstersidigt löparknä och samtliga kan möjligen avra orsakade av MY IDIOT LEFT FOOT. Försökte kuta idag, i motvind och på snöblask, och har avre sig koordination elelr kondition och känner mig kroppsligt och mentalt som en riktig kärring.

JAg vill också ha en katt.

Unknown sa...

Och vad är det för "expert" du har träffat nu, då? Hur många timmar har han spenderat på Google? Hur många youtubevideosar har han tittat på? Hur många rullar med färgglad tejp har han i sitt badrumsskåp?

Jag är skeptisk... Skaffa katt och gummiband, det är allt som behövs.

/Halta Lotta

krk sa...

det 'r handära sjukgymansten som tar ahnd om golflandslaget. HAn såg jag hade probelm med vä knä för jag knådade hö sida av min nacke redan vid fikabordet. Han äter färgglada tejprullar till frukost, tror jag bestämt...

Unknown sa...

Äh! Golflandslaget springer väl inte heller, de åker larviga små minibilar och fjantar sig mest hela dagarna. Glorifierad krocket är vad det är! Och krocket är det bara inavlade, brittiska lorder som spelar, det har jag sett på Internet.

krk sa...

okdå, jag får väl skaffa katt i all a fall!:)

 

#Made by Lena