måndag, april 16, 2012

Lammkött

Vad gör man med en rejäl bytta med långkokt lamm, tycker ni?

Rista in ditt svar på en röd, snabb landsvägscykel och skicka till Branford i ilfart.

En tackar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lammfrikassé!

Fräs hela vitlöksklyftor i olja på väldigt låg värme i en halvtimme, en timme.
Skålla, skala och kärna ur 4-5 tomater. Tärna dem. Pressa vitlöken i 4 dl crème fraiche och värm med det färdiga lammköttet i bitar, tillsätt tomathacket och färska, hackade basilikablad, salta och njut. Gott med kokt potatis eller ris.
/Frida

Unknown sa...

Det lät gott. Det enda alternativet jag själv kommit på är Shepherd's Pie och jag tror att ditt recept låter bättre...

Leif sa...

Borde det inte gå att göra lite gyro eller kebab-pizza av det?

Kristian sa...

Eller varför inte skicka det till en hungrig stackare i Malmslätt (m&m:sen är snart slut...)

*swooosch!* (Hann du se cykeln?)
Kram!

krk sa...

Hm, har du liksom bara råkat långkoka lamm liskom sådär oförhappandes? det är inte alltför ofta man råkat få långkokt lammkött på halsen...

 

#Made by Lena