Vad gör man med en rejäl bytta med långkokt lamm, tycker ni?
Rista in ditt svar på en röd, snabb landsvägscykel och skicka till Branford i ilfart.
En tackar.
Öppet brev till Corren
-
Låt mig börja med att säga att jag prenumererat på Corren i snart 40 år och
värdesätter en lokal/regional morgontidning mycket högt. Jag vill – och har
b...
8 år sedan
5 kommentarer:
Lammfrikassé!
Fräs hela vitlöksklyftor i olja på väldigt låg värme i en halvtimme, en timme.
Skålla, skala och kärna ur 4-5 tomater. Tärna dem. Pressa vitlöken i 4 dl crème fraiche och värm med det färdiga lammköttet i bitar, tillsätt tomathacket och färska, hackade basilikablad, salta och njut. Gott med kokt potatis eller ris.
/Frida
Det lät gott. Det enda alternativet jag själv kommit på är Shepherd's Pie och jag tror att ditt recept låter bättre...
Borde det inte gå att göra lite gyro eller kebab-pizza av det?
Eller varför inte skicka det till en hungrig stackare i Malmslätt (m&m:sen är snart slut...)
*swooosch!* (Hann du se cykeln?)
Kram!
Hm, har du liksom bara råkat långkoka lamm liskom sådär oförhappandes? det är inte alltför ofta man råkat få långkokt lammkött på halsen...
Skicka en kommentar