onsdag, november 22, 2006

Less

En del veckor är inte gjorda för att vara i, den här är ett tydligt exempel på en sådan. Allt går åt skogen och besvärlar sig, jag känner mig ömsom som ett fån och ömsom som en idiot och dessutom är jag otroligt trött. Inget på jobbet har funkat på sista tiden, allt bara skiter sig och jag har absolut inte tur med något. Servrarna som skulle installeras i torsdaags? Funkade inte. De bra planerna om hur vi kunde lösa det problemet på fredagen? Nä, det gick käpprätt åt skogen. RSNA-datorerna som det bara regnar in nya krav på, funkar de? Nä, skulle inte tro det. Jouren jag har den här veckan, är den lugn? Inte då, inatt har jag ägnat två onödiga timmar på en site som hade planerad neretid som de tydligen hade rapporterat till vår helpdesk i förväg. Antingen har helpdeskgnomerna glömt markera det i sitt övervakningsprogram eller så är jag korkad. Jag tror mest på det senare.

Bah! Det är tur att man är en naturlig skönhet så att man inte saknar det här med sömn så mycket.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm. Men om du samlat allt elände till denna vecka så borde ju allt bara flyta på ett tag framöver? :)

Håll ut och ihop, det löser sig. Nästan allt löser ju sig. Utom guld i svavelsyra, typ.

Marina sa...

Buu, denna vecka suger även på denna sida jordklotet. Men i dag skiner solen i alla fall. Och i morgon skickar jag iväg chefen på mässa. Än är veckan inte slut så det kanske reder ut sig :)

Kram

Anonym sa...

Nå, om det hjälper dig så är jag också dum. Jättedum. Slår vad oom att ajg är dummare än du. Och så kan jag itne stava. Och så har min favoritpenna slutat funka. Bara sådär. Den är dum. Jättedum.

Men man får väl bara glad över det lilla, som nån annan dum person nån gång sagt åt oss jätedumma personer. T ex att man inte har drabbats av den femte vanligaste diagnosen enligt WHO. Än iaf. Urininkontinens är jobbigt. Det sa en föreläsare idag. man skulle nästan kunna säga att urininkontinesn är dumt. Jättedumt.
Knipövningar rekommenderas.
Ja, allt är ganska dumt. Fast inte du, du är ganska bra. Sådetså.
krk

Anonym sa...

Tänk om alla människor var smarta och gjorde rätt hela tiden. Var skulle världen vara då?
Jag tycker att vi skall ta vara på vår förmåga att inte förstå, det ger oss lite perspektiv här i världen. Visst servrarna sket sig, men vad gör det? Godis smakar ändå gott! Tråkig dag på jobbet? Äsch då, man kan ju le i smyg och tänka på att just nu klantar sig säkert 38 människor bara i det här huset.
Skällde någon ut dig? Då har han förmodligen klantat sig ännu värre...

Livet blir inte roligare än man gör det så varför oroa sig om det tråkiga när man kan roa sig åt de små sakerna som gör det värt att gå upp på morgonen.

Jasså, du vill ha exempel? En schysst Coldplay låt på bilstereon. En snygging som spanar in en i lunchkön. Nätverket går ned så man är tvungen att ta långlunch. Någon som går förbi och råkar säga att man gjorde ett bra jobb igår. Roliga kompisar som helt spontant bjuder en på middag. Rea på Manolo Bhalnick skor.

Kram på dig så smått
Kram på dig rödtott
Kram på dig Charlotte

MAgnus, Frida o Linus

Kristian sa...

Oppsidoppsi-dejsan! Skulle egentligen skriva "oooops!", men jag kan inte heller stava. Annars är jag perfekt. Gör aldrig fel. Fast min dator har fått för sig att Internet numera ska visas på portugisiska. Jobbigt. Fast samtidigt kul, för man vet aldrig vad som händer när man trycker på en knapp eller en länk. Fast "Publicar comentário" fattar tom jag vad det betyder. Hoppas bara datorn fattar att byta språk när jag åker hem...
*kram*

 

#Made by Lena