tisdag, februari 19, 2008

1155

Jag betalade en räkning härom dagen, den var på 1155 kronor och var för ett hål i min numera uppsagda lägenhet, närmare bestämt i min badrumsdörr. Lite orättvist kan det tyckas att jag ska betala för ett hål som jag nästan knappt kan skyllas för, det är ju alltid två som kastar tjockbottnade glasprojektiler genom badrumsdörrar, heter det ju.

1 kommentarer:

Anonym sa...

minst! tjockbottnade glasprojektiler kastas aldrig ensamma, utan snarast i flock även om det göres på vad som verkar vara på eget bevåg. Ofta tycker jag att det är ett mkt intrikat system av medspelare där även vädret, geografin, tillgången på dörrar och projektiler, färgen på dörrarna, mängden solljus in genom fösntrena vid dörrarna,antalet glättiga och irriterande personer man träffat innan kastandet börjar, graden av irritation hos dessa, vad man drömde under natten, om sängen vänt på sig under nämnda natt så man tar vänster fot ut först när man borde tagit höger och vice versa, om kaffet var slut på morgonen, och antalet datorer som meckat med ens hjärna och hur mägna glas vin man varit tvungen att dricka ur projektilen enbart för att överleva dagen fram till själva kastandet.
Det är många som ska chippa in egentligen. Dock tror ajg det är svårt få en dator att förstå dess ansvar i en sådan situation. De felsta datorer jag träffar är helt löjligt oansvariga personer....

 

#Made by Lena