onsdag, oktober 08, 2008

Och vinnaren är...

*trummrulle*

Millenium Falken!

Med de stiliga mellannamnen Snusmumriken och Roomba i engelska parken.

Bildreportage över själva juryarbetet och prisutdelning följer så snart jag har återfått kontroll på min diskusskastade dator, den är fortfarande lite trött i hörnen efter sin höghastighetsupplevelse.


Tack så mycket för hjälpen, allihopa.
.

3 kommentarer:

Marina Lagerberg sa...

Får man kalla honom Mille då?

Anton Ymer (pseudo) sa...

Jag vill inte vara fetpetnoga eller så, men millennium stavas med ett "e" och ett "u", övriga boxtäver är två, inte nödvändigtvis bredvid varandra.

Mille betyder tusen och annum betyder år (latrinkunskaper är skitviktigt).

Om man nördvändigtvis vill vara fetpetnoga så heter Lucas filmfarkost "Millennium Falcon" eller "Årtusendefalken" (http://sv.wikipedia.org/wiki/Millennium_Falcon#Millennium_Falcon). Men det går säkert bra att blanda till en Roomba.

Diskus är annars ett annat namnförslag, fast då kanske du får för dig att kasta den också?

Anonym sa...

Nu vill vi se Millenium Falken Snusmumriken Roomba i engelska parken (eller hur han nu stavas) pimpad så som det förslår ett rymdskepp. Jag förväntar mig att han inom en vecka svischar runt i din lägenhet försedd med lite lasrar, några Star Wars-actionfigurer fastsatta på lämpliga ställen (åtminstone Chewbacca) och minst en radar på taket.

I allra värsta fall får du dispans att göra lite rockad mellan ont och gott och sätta Darth i kärran. Vi kan då temporärt döpa om åket till Deathroomba i engelska parken.

 

#Made by Lena