onsdag, november 19, 2008

Det var ju bara katten!

Varfår kan jag inte göra Kladdkaka? Varför ska det vara så svårt? Varför blir de bara torra och luftiga?

Lär mig hur man gör!
.

9 kommentarer:

Leif Nixon sa...

Svaret är som alltid "mera smör".

Mialiten sa...

Kossorna kanske ätit fel saker. Torr och luftig mat, som ... hö? Och nedfallna fjolårslöv. Det är också torrt Svenskt saftigt ensilagesmör däremot, från äkta traktorägg, då kan ingenting gå galet.

Anonym sa...

Max en kvart i ugnen...

Marina Lagerberg sa...

På tal om katten:

http://www.youtube.com/watch?v=LQ-jv8g1YVI

Anonym sa...

kladdkaka som i fransk chokladkaka?

tja, då är det ju 4 ägg, 250g fett, 2,5dl mjöl, 2 dl socker, bakpulver och lite salt och sen slickar man.

Lycka sa...

Mera smör, salt, högre ugnstemperatur och kortare baktid...ta ut den så fort den börjar dofta. Har du rätt recept förresten?
2 ägg
nästan 3 dl socker
vispas men inte så länge
2,5 tsk vaniljsocker
4 msk cacao
0.75 tsk salt
1,5 dl vetemjöl
100 gr smör

425 grader F i typ 20 min

Anonym sa...

jsut, glömed ju cjokladen: det ska vara blovkchoklad, 25ogram.

Unknown sa...

Okej. Alla är välkomna på massor med kladdkakor i helgen, jag ska öva.

Mialiten sa...

Whee!

 

#Made by Lena