Det är hårt att vara utlandssvensk, allt är så utländskt konstigt och annorlunda för oss. Idag har jag till exempel inte handlat filmjölk, inte heller rågsikt och absolut inte mörk sirap för att baka kavring. Istället köpte jag melass, rågmjöl och naturell yoghurt och vet ni vad det blir när man blandar det med lite annat?
Inte kavring.
Surprise!
Flera gånger har jag hört folk säga att det här med bakning är en exakt vetenskap och jag har aldrig riktigt lyssnat på dem men just, precis idag är jag benägen att hålla med om att man i alla fall inte kan uppföra sig hur som helst i köket och förvänta sig att det ska bli bra eller för den delen ens ätbart.
En annan sak jag har lagt märke till är att melass luktar illa. Bara så ni vet.
Öppet brev till Corren
-
Låt mig börja med att säga att jag prenumererat på Corren i snart 40 år och
värdesätter en lokal/regional morgontidning mycket högt. Jag vill – och har
b...
8 år sedan
0 kommentarer:
Skicka en kommentar