tisdag, juni 16, 2009

Tävlingsdags!

Av egen erfarnehet hävdar jag numera (se nedanstående inlägg) att kavring är ett av de mer omöjliga recepten att återskapa i Utlandet. Utlandet har inte uppfunnit varken rågsikt, filmjölk eller mörk sirap och allt blir bara fel, fel, fel.

Kan någon komma på något som kan vara värre?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, vad sägs om att ha krossat lavendel i köttbullssmeten? Lavendel som var så gott att ha i grytan... Smaken var så tvålfager att de åkte i soporna, hela satsen på 60 stycken, suck.
Kram Medelsvensson

Unknown sa...

Nääääääh!

*kram*

Marina Lagerberg sa...

Djupfryst lax som drinkpinne.

Silvertejpkillen sa...

80-talets tilltro till Microns förträfflighet var ännu värre. Jag ägde en gång en sockerkaksform i plast, framtagen för att användas för att baka sockerkaka i mikrovågsugnen.

Jag provade ett av recepten under mina första år som student, anförd av den tillhörande lilla pamfletten "14 goda recept för din mikrovågsugn".
Kakan bakades och slängdes omdelbart varpå siffran 14 kryssades över och siffran 13 skrevs strax uppe till vänster om den medelst svart tuschpenna överkryssade orginalsiffran.

Jag undrar verkligen om melasskavring kan slå den svampiga uppenbarelsen av mikrovågssockerkaka?

tord sa...

* I utlandet firar dom nationaldag på helt fel datum (om dom alls firar den).
* Dom kan inte baka riktigt norskt bröd.
* Det är platt. Inga berg någonstans!
* Dom talar konstigt och använder konstiga bokstäver som ä och ö - som dom dessutom placerar fel i alfabetet!

Förövrigt kan jag nämna kanel i kycklinggryta.

 

#Made by Lena