Av egen erfarnehet hävdar jag numera (se nedanstående inlägg) att kavring är ett av de mer omöjliga recepten att återskapa i Utlandet. Utlandet har inte uppfunnit varken rågsikt, filmjölk eller mörk sirap och allt blir bara fel, fel, fel.
Kan någon komma på något som kan vara värre?
Öppet brev till Corren
-
Låt mig börja med att säga att jag prenumererat på Corren i snart 40 år och
värdesätter en lokal/regional morgontidning mycket högt. Jag vill – och har
b...
8 år sedan
5 kommentarer:
Tja, vad sägs om att ha krossat lavendel i köttbullssmeten? Lavendel som var så gott att ha i grytan... Smaken var så tvålfager att de åkte i soporna, hela satsen på 60 stycken, suck.
Kram Medelsvensson
Nääääääh!
*kram*
Djupfryst lax som drinkpinne.
80-talets tilltro till Microns förträfflighet var ännu värre. Jag ägde en gång en sockerkaksform i plast, framtagen för att användas för att baka sockerkaka i mikrovågsugnen.
Jag provade ett av recepten under mina första år som student, anförd av den tillhörande lilla pamfletten "14 goda recept för din mikrovågsugn".
Kakan bakades och slängdes omdelbart varpå siffran 14 kryssades över och siffran 13 skrevs strax uppe till vänster om den medelst svart tuschpenna överkryssade orginalsiffran.
Jag undrar verkligen om melasskavring kan slå den svampiga uppenbarelsen av mikrovågssockerkaka?
* I utlandet firar dom nationaldag på helt fel datum (om dom alls firar den).
* Dom kan inte baka riktigt norskt bröd.
* Det är platt. Inga berg någonstans!
* Dom talar konstigt och använder konstiga bokstäver som ä och ö - som dom dessutom placerar fel i alfabetet!
Förövrigt kan jag nämna kanel i kycklinggryta.
Skicka en kommentar